5x E-Stim Pro Silicone Vibrating Cock Ring + Remote

30, 740. 74 Ft
30, 740. 74 Ft ( )
848518042644
Készleten

Információ

Adj a farkadnak egy jó sokkot ezzel a vibráló e-stim kakasgyűrűvel! Ezt a húsos szilikongyűrűt úgy tervezték, hogy ne csak fokozza az erekciót, hanem hogy minden egyes lökésnél kínzó sokkot adjon neked és a szeretődnek. élvezd az elektromos játék világát - ezt az e-stim pro kakasgyűrűt úgy tervezték, hogy sokkoljon és villanyozzon, anélkül, hogy szükség lenne egy tápegységre, vezetékekre vagy elektródákra, így egyszerűen felcsúsztathatod és könnyedén érezheted a sokkoló boldogságot!

ez az elektro play kakasgyűrű bársonyos szilikon anyagból készült, amely szilárd, mégis enyhén rugalmas, hogy a legtöbb szármérethez jól illeszkedjen. a bordázott textúra további stimulációt biztosít az 5 rezgési funkció és az 5 sokkoló funkció mellett, amelyeket egyszerre vagy egymástól függetlenül is élvezhetsz! Lapozd át az egyes ütések és rezgések kombinációit, és nézd meg, melyik teszi a farkadat a legkeményebbé, miközben a belső kettős motorok és elektródák mind téged, mind a szeretődet stimulálják, mindkettőtöknek jó sokkot adva, miközben beléjük löksz.

azeus e-stim pro játékok vezeték nélküli vezérlővel rendelkeznek, nagy, könnyen olvasható kijelzővel, így pontosan láthatod, hogy éppen melyik rezgés és sokkolás intenzitása aktív. tökéletes ahhoz, hogy megtaláld a rezgések és az ütések ideális kombinációját, hogy az élvezetet a csúcsra emeld!

a zeus e-stim pro termékcsalád minden prémium kategóriás kínálata a mellékelt usb töltőkábelen keresztül újratölthető, és bársonyosan sima szilikon anyagokból készült, amelyek ftalát- és latexmentesek a testhezálló élmény érdekében. a fényűző szilikon anyagok csak vízalapú síkosítókkal kompatibilisek.

Ean:
848518042644
Gyártó:
Xr Brands


Hasonló keresések