Adatvédelem

Adatvédelem

(1) Adatvédelmi gyakorlatunk összhangban van az alkalmazandó adatvédelmi jogszabályokkal.

.

(2) A direect az ügyfél e-mail címét kizárólag a megrendelésekkel kapcsolatos tájékoztató levelekre és - az ügyfél kérésére - saját hírleveleire használja. A direect emellett rendszeresen küld az ügyfélnek e-mailben gondosan kiválasztott ajánlatokat a kínálatában szereplő hasonló termékekre. Az ügyfél egy informális e-mail küldésével tiltakozhat e-mail címének reklámcélú felhasználása ellen, anélkül, hogy az alapdíjak szerinti átviteli költségeken kívül más költséget kellene viselnie.

.

(3) A direect nem ad át személyes ügyféladatokat harmadik félnek. Ez alól kivételt képeznek azok a szolgáltatási partnerek, akiknek a megrendelés feldolgozásához adatátvitelre van szükségük. Ezekben az esetekben azonban a továbbított adatok köre a szükséges minimumra korlátozódik.

(4) Az ügyfél nem köteles személyes adatokat kiadni.

(4) Az ügyfélnek joga van a tájékoztatáshoz, valamint a tárolt adatainak helyesbítéséhez, zárolásához és törléséhez. Ha a törlés ellentétes a jogi vagy szerződéses megőrzési kötelezettségekkel vagy egyéb jogi okokkal, az adatokat zárolni kell.