fizetési módok

MasterCard, Visa és American Express hitelkártyák
A direect.de oldalon MasterCard, Visa és American Express hitelkártyákkal fizethet. Elfogadjuk a Németországból, az EU országaiból és Svájcból származó hitelkártyákat, és támogatjuk a Verified by Visa és a MasterCard SecureCode biztonsági eljárásokat. A 3-D SECURE eljárás még nagyobb biztonságot nyújt egy személyes biztonsági kód, a SecureCode használatával. Ha az Ön hitelkártyája támogatja a 3-D SECURE eljárást, akkor a kártyaadatok megadása után automatikusan átirányítjuk Önt a bankja vagy takarékpénztára oldalára, a fizetési szolgáltatóinkon, az Unzer és a Klarna-n keresztül. Az oldal megjelenésére nincs befolyásunk.

Giropay
Online banki átutalás egyszerűen: A giropay online fizetési eljárást több mint 1500 bank és takarékpénztár kínálja. A PIN-kóddal és TAN-kóddal ellátott online banki szolgáltatáson alapul, és lehetővé teszi, hogy egyszerűen, gyorsan és biztonságosan fizessen online átutalással. A giropay segítségével történő fizetéshez mindössze egy online banki folyószámlára van szüksége egy részt vevő banknál vagy takarékpénztárnál. Az olyan online fizetési rendszerekbe való integrációnak köszönhetően, mint a PayPal, a giropay nagy elfogadóhely-hálózattal rendelkezik. A giropay segítségével az online átutalást hitelintézete biztonságos online banki környezetében végezheti el. Ez garantálja, hogy az érzékeny adatok (PIN/TAN) csak Ön és a bank között cserélődnek. Harmadik fél nem férhet hozzá a személyes számla- és forgalmi adatokhoz.

Előrefizetés
A megrendelését megerősítő e-mailben megtalálja a megrendelés teljes összegét, valamint banki adatainkat (IBAN + BIC). Miután a teljes összeget jóváírták a számlánkon, az árut a lehető leggyorsabban elküldjük, a rendelkezésre állás függvényében. Ha a megrendelés kézhezvételétől számított 12 napon belül nem érkezik meg a fizetés, a megrendelését automatikusan és díjmentesen töröljük.
Előre fizetés esetén 3% kedvezményt biztosítunk.
Számla
Partnerünkkel, a Klarna-val a számlás fizetés díjmentesen lehetséges. A teljes fizetési tranzakciót a Klarna GmbH bonyolítja le.Biztonságosan és egyszerűen csak azután fizetheti ki az árut, miután átvette és ellenőrizte azt. A számlát a Klarna e-mailben küldi el Önnek. A számla kiegyenlítésére 14 nap áll rendelkezésére.

Készpénz utánvétellel
Az utánvét az egyik legegyszerűbb módja a direect.de-nél történő vásárlásnak, és egyben az egyik legelterjedtebb fizetési mód a csomagküldő kereskedelemben. Ha az "utánvétes fizetés" fizetési módot választja, akkor az árut közvetlenül a postásnak fizeti ki. Jelenleg a postás csak készpénzt fogad el. Utánvételes fizetés esetén a Deutsche Post/DHL további 5,70 eurós beszedési díjat számít fel, amelyet már a megrendelőlapon feltüntettünk Önnek.

Azonnal

Minden cikket megrendelhet regisztrált szállítási határidővel (kivéve az utalványokat és a letöltési termékeket).A kiszállításra akkor kerül sor, amint a SOFORT GmbH jóváhagyásáról meggyőződhettünk, és azzal a feltétellel, hogy minden cikk rendelkezésre áll.A megrendelés maximális értéke 5000,00 euró.A SOFORT Überweisung csak Németországban és Ausztriában létezik.A jóváírás kiegyenlítése a megrendeléssel együtt nem lehetséges.

Közvetlen beszedés

A megrendelések egyszerűsítése érdekében részt vehet a kényelmes beszedési eljárásban. A nyitott számla összegét megterheljük az Ön számlájáról, és az árut a lehető leghamarabb elküldjük.