Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás


ár
größe
összeegyeztethető
farbe
HUF 11, 874. 07 ( )
HUF 1, 214. 81 ( )
 
1 2 3 4 5 6 7 8
  2 - 16

A mobiltelefon-kiegészítők számos lehetőséget kínálnak arra, hogy telefonját egy divatos borítóval díszítse, cseretöltőt vásároljon, vagy megvédje telefonját a sérüléstől. Ezek a tartozékok segítenek abban, hogy telefonja a lehető legjobban működjön, és személyes hangulattal ruházzák fel. Böngésszen telefonok és tartozékok teljes választékában, beleértve a BlackBerry® tartozékokat is, és találja meg a szükséges tartozékokat.
Telefon tokok és borítók
Védje okostelefonját, és adjon neki izgalmas új külsőt egy telefontok vagy borító segítségével. A tartós anyagok megvédik a telefonokat az ütések és leesések okozta sérülésektől, a tok kialakítása pedig jobb fogást biztosíthat a telefon számára, miközben a fejhallgató és a töltő csatlakozók számára elérhetővé teszi a csatlakozókat. Használati tokok és tokok a telefon élettartamának meghosszabbításához.

Töltők és adapterek
Töltse fel okostelefonját otthon, az irodában vagy az autóban. A töltők és adapterek zavartalanul biztosítják okostelefonja működését, és biztosítják, hogy minden hívás és üzenet fogadásra kerüljön.

iPhone® tartozékok
Az iPhone speciális tartozékai maximalizálják a funkciókat. A töltő- és szinkronizáló kábelek lehetővé teszik a zenék és egyéb fájlok bekapcsolását és átvitelét az iPhone-ról a számítógépre, illetve fordítva. A dokkolóállomások és a hálózati töltők biztosítják az iPhone működésének fenntartását.

Felület- és képernyővédők mobiltelefonokhoz
A mobiltelefonok felület- és képernyővédői tisztán tartják az okostelefon képernyőjét és megfelelően működnek. Védje okostelefonját a karcolásoktól, ujjlenyomatoktól, portól és szennyeződésektől egy vékony, átlátszó védőréteg felvitelével.

Bluetooth®/cellás fejhallgató
A Bluetooth és a mobiltelefonos fejhallgatók lehetővé teszik, hogy utazás közben biztonságosan és kihangosítva beszélgethessen. A Bluetooth-fejhallgatók egyszerűen és vezeték nélkül csatlakoznak a Bluetooth-kompatibilis eszközökhöz.

 pótalkatrészek és csere érintőképernyő

ár

HUF  –  HUF

  • ‎HUF 0
  • ‎HUF 121851.85
größe
összeegyeztethető