Tm 10x Cock Viper Dual Stim Silicone Cock Ring

848518046673
Nincs készleten

Információ

Ez a prémium szilikon kakasgyűrű rugalmas, kényelmes és tele van erőteljes vibrációval az ön és partnere számára! A viperás tüskék a partnere csiklójához igazodnak, hogy stimulálják őket, miközben lovagolnak a tengelyén! A kettős motorok a gyűrű mindkét oldalán helyezkednek el a kiegyensúlyozott és intenzív, erőteljes vibráció érdekében. 10 különböző mintával, amelyek közül választhat, élvezze a tökéletes beállítás megtalálását, hogy mind ön, mind partnere örömét lelje!
használd a kedvenc vizes alapú síkosítódat, és teljesen kend be a tengelyedet és a gyűrű belső bélését. csúsztasd lefelé a gyűrűt, és feszítsd ki, hogy a golyóid alatt, a tengelyed tövénél szorosan illeszkedjen. kapcsold be a rezgést, és válaszd ki a kívánt beállítást, majd kezdd el hívni partneredet, hogy élvezze a vibráló, erőteljes tengelyt a csiklóizgató fogókkal!
játék után mosd el a játékot meleg vízzel és szappannal, majd fújd le játéktisztítóval. töröld szárazra, és tárold hűvös, sötét helyen. töltsd fel teljesen a mellékelt usb kábel segítségével.

Ean:
848518046673
Gyártó:
Xr Brands


Hasonló keresések